CHOCOLADE-KOKOS KOEKJES

Vorige week had ik ook al havermoutkoekjes gemaakt, maar aangezien ik de laatste tijd best veel kokos eet moest ik wel een koekje maken met kokos.

Wat past er nou echt super goed met kokos? Chocolade! Woehoe!! Dus zij het maar chocolade-kokos havermout koekjes geworden. De koekjes zijn echt rente gezond. Er zitten totaal geen gekke dingen in en heb er express ook geen gekke dingen ingedaan. En eerlijk, ik vind het echt een fijn havermoutkoekje! Het bevat maar weinig ingrediënten, dus grote kans dat jij de producten misschien al in huis hebt!

Ingrediënten: 

  • 1 banaan
  • 20 gram cacao
  • 50 gram pindakaas
  • 100 gram havermout
  • 25 gram kokosrasp

 

Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden. De koekjes zijn echt super snel klaar, dus laten we maar snel beginnen, dan kun je nog sneller van je koekje genieten!

Prak de banaan tot moes enkele daarna de cacao toe. Is het een mooi chocolademengsel? Dan kun je de pindakaas toevoegen. Voeg daarna de havermout en kokos toe. En daarna… Koekjes maken!! Lesje kunt er echt hele fijne balletjes van maken. Druk ze plat en leg ze op de bakplaat (met bakpapier). Je kunt eventueel een paar balletjes apart houden en in de koelkast zetten, dan heb je lekkere snackballetjes!

Zet de koekjes voor zo’n 15 minuten inde oven. Geniet er van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: