ONTBIJTEN MET ROZE

Laatst zei ik nog tegen mijn man: “Ik kan het mij nou écht niet voorstellen dat mensen havermout gewoon echt vies vinden.” Veel mensen hebben natuurlijk alleen maar de ervaring van vroeger dat je het moest eten als kind of kennen alleen hele basic varianten. Zelf maak ik altijd een feestje van mijn ontbijtje! Net zoals deze keer.

Havermout met frambozen en kokos. Oh, zo lekker! En daarnaast is het kleurtje natuurlijk gewoon echt geweldig 😍 Probeer het gewoon een keer! 


Ingrediënten: 

  • 30 gram havermout
  • 200 ml magere melk
  • 3 el kokosrasp
  • 100 (diepvries) frambozen
  • 15 eiwitpoeder vanille
  • Eventueel wat extra fruit
  • Zelf voeg ik vaak wat extra water to, maar dat is een persoonlijke voorkeur


Hoe maak je het?
Doe de havermout, melk, kokos en frambozen in de pan roer het tot het wat wat dikker wordt op een laag vuurtje. Goed roeren! Als het wat dikker wordt gooi je het eiwitpoeder erbij en roer je het nog goed door. Zelf voeg ik nu vaak nog een scheut water toe en roer het dan nog even goed door op het lage vuurtje tot het weer lekker warm is en iets minder dik.

Vind je het leuk om nog wat extra fruit toe te voegen zoals ik ook deed? Ga je gang en geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: