250 GRAM GROENTE

Klinkt opeens zoveel he? We schijnen nog meer groente te moeten eten. 250 gram maar liefst. 

Groenten zijn ontzettend goed voor je en bevatten veel vitamines, mineralen en vezels. Dingen die ontzettend belangrijk zijn voor je lichaam, dus opzich is het niet zo gek dat we er 250 gram van binnen moeten krijgen. 

Als je voedingspatroon sowieso niet zo heel veel vezels bevat, of je merkt dat je lichaam wat extra vezels nodig hebt, neem dan deze tips in gebruik! Je lichaam zal er blij mee zijn! 

Hoe kun je aan je 250 gram groente komen als je dat niet ik 1 keer bij je avondeten wil eten? Er zijn zoooooveel ideeën. Ik deel er een paar met jullie! 


Ontbijt: wat dacht je van wat courgette of wortel door je havermoutje doen? Of een groene shake bij je ontbijt? 

Lunch: oh, je moest eens weten wat je dan allemaal kan doen. Wat dacht je sowieso van wat sla, komkommer, tomaat en dergelijke op je boterham. Een soepje met veel groente, wraps met extra groente, een salade, restjes van de vorige dag met groente, pannenkoekjes gevuld met groente, echt.. er is zoveel! Kijk eens op mijn site of op internet! 

Tussendoor: natuurlijk kun je altijd wat snoepgroente eten, maar je kunt ook gezonde cakes maken met bijvoorbeeld pompoen, wortel, courgette of bietjes. Ook heel handig voor de kids. 

Avond: ja, ook met het avondeten kun je gewoon nog wat extra’s eten. Wat dacht je van een lekkere salade of plakjes komkommer, tomaat of andere groenten? 

You can do it! 😃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: