GEBAKKEN HAVERMOUT

Dit ontbijt flans je binnen 2 tellen in elkaar. Het enige wat je moet doen is wachten. Maar hey, je kunt in de tussentijd prima even douchen of iets in huis doen, je make up doen, aankleden, enz. 
Dit ontbijt is super gezond en staat hartstikke gezellig op je ontbijt tafel. 
Gewoon maken joh. 


Ingrediënten:
(1 bakje)
– 50 gram havermout
– 1 ei
– 100 gram magere kwark
– 75 gram diepvriesfruit 
– koek en speculaaskruiden
– eventueel wat zoetigheid (honing, agavesiroop, suikervrije syrup)


Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden. 

Klop het ei los en meng dit met de havermout, kwark en kruiden. 
Meng het allemaal goed met elkaar en voeg het fruit hier aan toe. 

Doe het in een klein ovenschaaltje. Niet te hoog. Het schaaltje op de foto net voor het lekkere net even wat te hoog. 
En zet het voor 20 – 25 minuten in de oven.
Check na 20 minuten of het goed gaar is geworden in het midden (is het nog te zacht of niet?) 
Als het goed gaar is kun je het schaaltje uit de oven halen.

Voeg nu als je het lekker vindt wat zoetigheid toe en je ontbijtje is klaar.

Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: