STANDAARD PAKKETTEN

*Tijdelijk alleen voor vrouwen beschikbaar*
Wat houdt een standaard pakket eigenlijk in? Bij een standaard pakket kies je ervoor om af te vallen zonder begeleiding. Je ontvangt een pakket van 2, 4, 6 of 8 weken. Hierin staat per dag aangegeven wat je kunt en mag eten. Niets moet, alles mag.  

Lekker eten & makkelijke recepten
Een paar weken even goed in jezelf investeren. En wie heeft er gezegd dat dit afzien is en dat je niet meer lekker mag eten? Afvallen kan zelfs leuk zijn. Het ligt er maar net aan wat je eet en of je creatief met eten om durft te  gaan. De menu’s in het standaard pakket bevatten heel veel lekkere recepten. Deze zijn voor het ontbijt, lunch en avondeten. Zelf voor de tussendoortjes zijn er mogelijkheden. 

Makkelijk & snel 
Vaak wordt er gezegd dat gezond eten veel tijd in beslag neemt. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn, en al helemaal niet met deze menu’s! Yes, dat is fijn! Zo kun je met een drukke baan en/of gezin ook gewoon afvallen en gezonder gaan leven. 

Wat belangrijk is om te weten is dat de menu’s echt een richtlijn zijn. Natuurlijk is niets verplicht om te eten en ben je zelf vrij om je aan het menu te houden of niet. Als je je goed aan het menu houdt, boek je het beste resultaat. Dat is fijn!


TARIEVEN

2 weken€20,-        
4 weken€35,-        
6 weken€50,-        
8 weken€70,-        
  
* Als erkend gewichtconsulent kunt u een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar. Sommige zorgverzekeraars vergoeden zelfs het hele bedrag. Weet u niet of u iets vergoed krijgt? Neem contact met mij op via het contactformulier en ik zoek het graag voor u uit.