OP NAAR EEN SCHONE HUID: 1

Zoals sommige van jullie weten heb ik psoriasis. Dit heb ik al ruim 20 jaar en vind het bloed irritant! Maar.. nu wil ik schoon de zomer in.

Schoon de zomer in? Ja! Zoals jullie in mijn blog over psoriasis hebben kunnen lezen kan voeding heel veel invloed hebben op psoriasis. Positief en negatief. De laatste jaren eten ik dus ook heel anders en let ik goed op de voeding die goed is voor mijn huid. Er zijn momenten geweest waarop ik heel streng was qua eten en dat de psoriasis sterk verminderde of zelfs weg was. ZO FIJN!!

Op het moment eet ik echt gezond en hou ik rekening met de dingen die ik beter wel en niet kan eten, maar ik ga het vanaf vandaag wat strenger aanpakken. De zomer komt er namelijk aan, de tijd van T-shirts en bikini’s. De tijd van.. iedereen kan mijn psoriasis zien als ik het niet verberg. En daar heb ik gewoon geen zin in. Nu de lente echt nog even op zich laat wachten word mijn huid alleen maar slechter, balen!

Dus.. ik ga het weer wat strenger aanpakken! Veel producten laten staan en weer wat extra gewoontes in m’n systeem planten.

Heb ik er zin in? Het is heel dubbel. Aan de ene kant wil ik het heel graag, want ik wil echt dat die psoriasis minder wordt en aan de andere kant heb ik er gewoon geen zin in om veel eten te laten staan. Maar ik ga er voor 😄

Lijkt het jou leuk als ik hier over ga bloggen of vloggen? Als ik jullie hier meer over vertel? Vinden jullie het leuk als ik jullie meeneem in deze reis? Laat het mij dan weten in een comment! (Op Insta of Facebook)

Veel liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: